Van Arıcılar Birliği Başkanı Halil Tandoğan ve ekibi, AK Parti Van Milletvekili aday adayı Zahir Kandaşoğlu’nu makamında ziyaret etti.
Beraberindeki heyetle AK Parti Van Milletvekili aday adayı Zahir Kandaşoğlu’nu makamında ziyaret eden Van Arıcılar Birliği Başkanı Halil Tandoğan, Kandaşoğlu’na bundan sonraki süreçte başarılar diledi. Tandoğan, Zahir Kandaşoğlu’nun aday olması kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek, “Zahir bey renkli bir kişiliğe sahiptir. Bu bölgeyi çok iyi biliyor. Sizin gibi değerlerin mecliste olması gerekiyor. Bu ilin sizin gibi insanlara çok ihtiyacı var. Bu ile daha öncede ciddi katkılar sundunuz. Bu kez AK Parti’nin sizi değerlendirmesi gerekiyor. Bundan sonra yapacağınız hizmetlerle Van’a renk katacağınıza inanıyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” İfadelerini kullandı.
AK Parti Van Milletvekili aday adayı Zahir Kandaşoğlu ise, Van Arıcılar Birliği Başkanı Halil Tandoğan ve heyetine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti. Kandaşoğlu, bu ile çok yarayacağını belirterek, geçmişte yaptıkları hizmetlerin gözler önünde olduğunu söyledi. Kandaşoğlu, geçmişte yaptıkları başarılı hizmetler gibi bundan sonrada başarılı hizmetlere imza atacaklarını söyledi.