Onur ATIŞ / İZMİR, ()- PTT 1'inci Lig'in ilk 7 haftasında 12 puan toplayarak zirve yarışına ortak olan Göztepe'ye yönetimden de övgü geldi.
İkinci Başkan Fatih Dalan, Yeni Malatyaspor karşılaşmasında çok iyi bir takım izlediğini belirtirken şunları söyledi:
"Yaklaşık 25 yıldır Göztepe camiasının içindeyim. Bu kadar enerji dolu ve arkadaşlığın üst seviyede olduğu bir takım görmedim. Teknik direktör Metin Diyadin, tam bir kolej takımı havası oluşturmuş. Onun sayesinde özlenen günler gelecek. İstikrarımızı bozmadan çıkışımızı devam ettirip, taraftarımızı her zaman mutlu edeceğiz."
Başkan Mehmet Sepil'in de takımdan memnun olduğu ifade edildi. Mehmet Sepil'in Yeni Malatyaspor galibiyetinden sonra Metin Diyadin'i arayarak, "Tüm futbolcuları kucaklıyorum. Hayalimdeki Göztepe'nin oluşmasına az kalmış. Mutlaka seri galibiyetler almalıyız" dediği bildirildi.
Gelecek hafta oynayacağı Kayseri Erciyesspor maçının hazırlıklarına başlayan sarı kırmızılı takımdaa sakatlıktan çıkan ve maç eksiği bulunan Fuch, Besara, Gökhan Karadeniz, Özgür, Hakan Barış ve Maah'a ekstra program hazırlandığı belirtildi.
Bu arada Göztepe'nin pazar günü özel maçta Akhisar Belediyespor'la karşılaşacağıs açıklandı.
GÖKHAN YENİDEN DOĞACAK
Göztepe'nin en önemli kozlarından orta saha oyuncusu Gökhan Karadeniz, hem günah çıkardı hem başarı sözü verdi. Göztepe'nin geçen hafta 3-1 kazandığı Yeni Malatyaspor maçında bu sezon ilk golünü atan Gökhan, ilk 7 haftada istediği performansı gösteremediğini söyledi. Sol ayağından geçirdiği sakatlığın takıma katkı sağlamasına engel olduğunu dile getiren Gökhan, şöyle dedi:
"Göztepe'ye transfer olduğumda benimle ilgili beklentiler çok yüksekti. Şu ana kadar taraftarımıza gerçek Gökhan'ı izletemedim. Ben de çok iyi olmadığımın farkındayım. Ancak Malatya'ya attığım gol bana özgüven verdi. Şimdi kendimi daha güçlü hissediyorum. Milli maç arasından sonra tribünler bambaşka bir Gökhan seyredecek." 

FOTOĞRAFLI