SPOR Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'ya deplasmanda 2-1 mağlup olan Akhisar Belediyespor'un 5 maçlık yenilmezlik serisi son bulurken 2'nci mağlubiyetini de yine İstanbul'da ve yine Douglao'nun oynamadığı bir müsabakada aldı.
Brezilyalı stoperin ligin 5'inci haftasında Medipol Başakşehir'e deplasmanda 2-0 kaybettikleri karşılaşmada da cezası nedeniyle forma giyemediğini hatırlatan teknik direktör Cihat Arslan, "Douglao tartışmasız Türkiye'nin en iyi stoperlerinden biri. Olmaması büyük kayıp ancak yenilgiyi onun yokluğuna bağlarsak, diğer oyunculara haksızlık etmiş oluruz" dedi.
Maçlardan sonra hakemler hakkında konuşmamaya özen gösteren Cihat Arslan, Kasımpaşa mücadelesinden sonra Ümit Öztürk ve yardımcılarına sitemde bulundu. Yedikleri ilk golden önce faul olduğunu öne süren Cihat Arslan, hakem Öztürk'ün 60 ve 70'inci dakikalar arasında Kasımpaşa lehine düdükler çaldığını yaptığını belirtirken şunları söyledi:
"Maçı bize bu hatalar kaybettirmedi. Biz kendi yanlışlarımız sonucu yenildik. 1-0 öne geçtikten sonra skoru koruma düşüncesi ön plana çıktı. Fazla üretken olamadık. Evimize puanla dönebilirdik ancak bu puanları hak edermiydik, bilmiyorum."