Mithat ÜNAL/ANAMUR(Mersin), ()-MERSİN'in Anamur İlçesi'nde bu yıl düzenlenen Kültür ve Muz Festivali'nde sahneye çıkan İrem Derici, hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı.
9'ncu Anamur Uluslararası Kültür ve Muz Festivali kapsamında düzenlenen konser Belediye Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşti. Kaymakam Cengiz Cantürk, Belediye Başkanı MHP'li Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı MHP'li Mehmet Ballı ile çok sayıda davetlinin katıldığı konser öncesi Mut Belediyesi ve Ankara Mamak Belediyesi Halk Dansları toplulukları sahne aldı.
Programın ilerleyen saatlerinde havai fişek gösterileri ile sahne alan İrem Derici söylediği parçalarla festival alanını dolduran hayranları hem oynattı, hem de hüzünlendirdi. Zayıflamasının tek nedeninin Anamur muzu olduğunu iddia eden Derici, "Çikita yedim şişmanladım, Anamur muzu yedim zayıfladım" diyerek Anamur muzunun tüketilmesini tavsiye etti. Daha böyle bir kalabalığa konser vermediğini ifade eden Derici, şarkılarını zaman zaman hayranlarıyla birlikte seslendirdi.
Konser sonunda ise Başkan Mehmet Türe, Derici'ye muzlu kadın heykeli, Anamur Belediyespor forması ve muzu hediye etti.

FOTOĞRAFLI