SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'da futbolculardan Fatih Kılıçkaya, "Artık bu yıl Samsun'a şampiyonluk kupasını getirmek istiyoruz" dedi

Gazetecilere açıklamada bulunan Fatih, iki kez Samsunspor'un finalden döndüğünü ve o takımların içinde olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Kırmızı-beyazlı ekibin ligin en güçlü takımlarından birisi olduğuna işaret eden Kılıçkaya, şöyle konuştu:

"Lige iyi başladık, umarım böyle devam eder. Artık bu yıl Samsun'a şampiyonluk kupasını getirmek istiyoruz. İki kez kapısından döndüğümüz Süper Lig heyecanını bu yıl yaşamayı çok arzuluyorum. Bu takım Süper Lig'de olmalıdır. Tabii, bu hiç de kolay olmayacak, zorlu rakiplerimiz var. Sezon içinde inişli ve çıkışlı dönemler yaşayacağız, ama taraftarlarımız sonuna kadar bize inansınlar."

Kılıçkaya, takıma faydalı olmak için tüm futbolcuların çok çalıştığını dile getirerek, oynayan oynamayan herkesin takımda birbirine destek olduğunu kaydetti. 

Bu arada Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdüren Samsunspor günü tek antrenmanla geçirdi. Teknik direktör Ümit Özat yönetiminde Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilen idman ısınma koşusuyla başlarken, kültür fizik hareketleri ile devam etti ve çift kale maçla sona erdi.

Sakatlıkları süren Galin İvanov, Taha Yalçıner, Fatih Kılıçkaya ve Chikeluba Ofoedu ise takımdan ayrı çalıştı.