Didim’de kurulan Didim 75 Gençlik Oluşumu, Adnan Menderes Üniversitesi Didim Meslek Yüksekokulunun futbol takımına malzeme desteğinde bulundu.
Didim’de 2 yıl önce kurulan Didim 75 Gençlik Oluşumu, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Didim Meslek Yüksekokulu Futbol takımından gelen malzeme yardımı noktasında talebe kayıtsız kalmadı. Didim 75 Gençlik Oluşumu katkılarıyla ADÜ Didim MYO Futbol takıma müsabakalarda giyeceği forma ve malzemelerde, Oluşum tarafından tedarik edilerek, takıma teslim edildi.
Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkan yardımcısı Mehmet Vela gerçekleştirilen sponsor desteğiyle ilgili olarak “ADÜ Didim MYO Antrenörü Sinan Hocamız bize takıma katkı sağlaması amacıyla teklif iletti. Bizde Didim 75 Gençlik olarak gençliğe ve spor katkı sağlamak amacıyla kendilerine sponsor olduk. 24 kişilik takımın formalarını biz karşıladık” dedi.
ADÜ Didim Meslek yüksekokulu Futbol Takımı Antrenörü Sinan Kurt ise Didim 75 Gençliğin Üniversite kampüsü içerisinde ve Didim’de güzel faaliyetleri olduğunu belirterek “ Süreç içerisinde tanışmamızdan dolayı Okula sahip çıkılmak isteniyor. Ben de bu noktada okul takımı için destek istedi. Onlarda kayıtsız kalmadı. Önümüzdeki hafta maçlarımız başlıyor; 75 Gençliğin katkılarıyla maçlara çıkacağız ve kupayı Didim’e getirmek istiyoruz” dedi.
Didim 75 Gençlik Oluşumu Başkanı İzzet Sirel ile Oluşum üyeleri, ADÜ Didim MYO Futbol takımını antrenmanında ziyaret edip, müsabakalarda başarılar diledi.