ARTVİN (AA) - Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, "Artvin Kültür Turizm ve Yöresel Ürünler Tanıtım Fuarı" nın 8 Ağustos'ta başlayacağını kaydetti.

Kocatepe, "Cennet Sizi Bekliyor, 08-08'de Hayde Artvin'e" sloganıyla yapılacak fuara ilişkin, Çoruh Park'ta basın toplantısı düzenledi.

Söz konusu fuarın, kentte ilk olacağını ve her yıl Artvin plakasıyla da özdeşleştirmek adına 8'inci ayın 8'inde yapılacağını söyledi.

Artvin'i şimdiye kadar Ankara, İstanbul, Bursa ve İzmir'de tanıttıklarını anlatan Kocatepe, şöyle devam etti:

"Bu tanıtımlarda güzel işler oldu. Bir de düşündük ki başka şehirlerin yanı sıra bir de bu şehrin yerinde tanıtıma ihtiyacı var. Bu şehrin dışarıdan birilerinin getirilmesine ihtiyacı var. Projemizin sloganı da, 'Cennet sizi bekliyor, 08.08'de Hayde Artvin'e. Ağustos ayı Artvin'de hareketli geçecek. 10 gün sürecek olan programda, Çoruh Park'ta yeme içme ve tanıtım çadırları olmak üzere iki konsepte stantlar açılacak. Yapılan her çalışmadan ilçelerimizle birlikte bir birimizi destekleyecek şekilde çalışacağız."

Kocatepe, tanıtım fuarının, kentte gelenek haline gelmesini istediklerini ifade ederek, medyanın yanı sıra herkesin üzerine düşen görevi benimseyerek yapması gerektiğini aktardı.

Toplantıya, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kurtul Özel, Bursa Artvin ve Kafkas Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Feyyaz Demir, Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan, Artvin Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İsmet Başar, Fuar Organizatörü Musa Tunoğlu ile basın mensupları katıldı.