PTT 1'inci Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesi şampiyon olan kadrosundan 10 oyuncuyu gönderen Göztepe, en istikrarlı görüntüyü verdiği sezonda bile tam 22 futbolcu eskitti.
Geçen sezon play off yarı finalinde Hatayspor'a elenen Göztepe, 2014-15'e yeni bir kadro ve yeni umutlarla başladı. Ancak işler istenildiği gibi gitmeyince 9'uncu haftada teknik direktör Suat Kaya ile yolları ayıran yönetim, takımın başına Metin Diyadin'i getirdi.
İlk yarı biter bitmez Metin Diyadin, Enes, Ali Akburç, Matteus, Mustafa Tiryaki, Metin, Samed, Ramiz, Koray, Furkan, Seçkin, Ramazan, Cihan ve Fethi'yle yollar ayrıldı.
Gönderilen oyuncuların yerine ara transferde Cemil, Emrah, Emre, Erkan, Hasan Hüseyin, Mehmet Erdem, Serdar ve Ümit Tütinci'yi renklerine bağlayan sarı kırmızılılar, yenilenen kadrosu ile kaldığı yerden yarışa devam etti.
Bandırmaspor ile girdiği şampiyonluk mücadelesinden zaferle çıkan Göztepe, PTT 1'inci Ligi hazırlıklarına başlarken bu kez Ümit, Timur, Burak, Sabutay, Cengiz, Serdar, Tahir, Halil, Hasan Küçcük ve Tolga'nın biletini kesti. Göztepe'de sözleşmeleri biten Egemen ve Umut'un yanı sıra kiralık olarak geldikleri kulüplerine dönen Fatih Kıran ile Hasan Hüseyin'in durumuları ise netleşmedi.
SAĞLIK EKİBİ DE GİTTİ
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Göztepe, teknik direktör Metin Diyadin verdiği raporla sağlık ve malzeme ekibinde 4 kişi ile yollar ayrıldı. Doktor Zeki Taşyürek, masör Mehmet Olgun, malzeme sorumluluları Faruk Denizbaş ve Cem Erol'un kulüple ilişiği kesildi. Diyadin'in gelecek sezon için kendi ekibini oluşturacağı açıklandı.
Ayrıca sezon ortasında sportif direktör olarak göreve başlayan Bülent Ataman'la da çalışılmayacağı iddia edildi.