Muhammet KAÇAR/RİZE,()- ÇAYKUR Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, sahalarında 3-2 kaybettikleri Bursaspor maçının hakkının bu sonuç olmadığını söyledi. İlk 45 dakikada iyi oynadıklarını ifade eden Hikmet Karaman, şöyle devam etti:
"İlk golü yemeseydik, farklı olabilirdi. Tempolu bir oyun oynarken yediğimiz golü ofsayt diye bıraktık. Burada biz hatalıyız. Hakemin düdüğünü beklemeden topu niye bırakıyorsun. Böyle bir golle yenik durma düşmek olmadı. Sonra geriden gelen takım olduk. Yine de beraberliği yakaladık. İki topumuz direkten döndü. Bu maçın sonucu bu değil. Hata da yapacağız, kötü de oynayacağız. Gelişeceğiz ve daha iyi olacağız. Tabi Bursaspor iyi bir takım. Bugüne kadar futbol şanları hiç yanlarında olmamış. İlk kez bir maçta futbol şanları yanlarında olmuş. Top 3 kez geldi 3 vuruşta gol oldu. Bizim eleştirilecek yönlerimiz var. Bunları düzelteceğiz."
ERTUĞRUL SAĞLAM: DAHA İYİ OLACAĞIZ
Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ise koşan, mücadele eden ve oyun disiplininden kopmayan ligin namağlup takımına karşı geçen haftanın moraliyle sahaya çıktıklarını vurgularken şunları söyledi:
"Geçen hafta aldığımız galibiyeti, oyuncularımla paylaştım. Biz bir kazanan bir kaybeden istikrarsız bir takım mı olacağız ya da üst üste kazanan, ligde üst sıralara tırmanan ve yönünü belirleyen bir takımı olacaktık. Bunun kararını bugün verecektik. Alınacak bir galibiyet camia üzerinde olumlu motivasyon getireceğinin farkındaydık.
Bu beklentilerle maça çıktık. Topa sahip olduğumuz bölümlerde iyi işler yaptık. Bazı bölümlerde oyunu rakibe verdik. Sonuçta maçı kazana taraf olduk. Önemli bir galibiyet oldu. Eksikliklerimiz var. Bazı oyuncuların performansı aşağıda. Bu takım her geçen gün daha iyi seviyeye gelecek. Zamana ihtiyacımız var. Taraftarımızın biraz hoşgörüyle yaklaşmasını istedik. Daha da iyi olacağız. Oyuncuların gerçek performanslarına ulaştığında daha iyi bir görüntü vereceğiz. Bu maçın morali ve motivasyonu lige verilen aradan oluşturacağımız havadan bize daha iyi gelecek."