Selçuk Üniversitesi’nin ilçelerde bulunan fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarına ziyaretlerini sürdüren Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, son olarak Beyşehir, Bozkır, Akören ve Çumra ilçelerini ziyaret ederek, buralarda bulunan birimlerde inceleme yaptı.
İlk olarak sırasıyla Beyşehir’e ardından da Bozkır, Akören ve Çumra ilçelerine giden Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel, ilçelerde kaymakamlar, belediye başkanları, dekanlar ve müdürler tarafından karşılandı. Beyşehir ve Huğlu ziyaretleri sırasında Rektör Gökbel’e Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kürşat Güleş de eşlik etti. Rektör Prof. Dr. Gökbel, ziyaret ettiği tüm ilçelerde akademik ve idari personelin yanısıra ve öğrencilerle de toplantılar yaptı. Öğrencilerin sorunlarını dinleyen ve kendisine yöneltilen sorunları yanıtlayan Prof. Dr. Gökbel, “Alaeddin Keykubat Kampüsü’nde öğrenci topluluklarımız tarafından gerçekleştirilen etkinlikleri imkanlarımız ölçüsünde ilçelerde de yapmayı sürdürüyoruz. Ancak bu noktada daha çok ilçelerde bulunan öğrencilerimize iş düşüyor. Kendi bulundukları okullarda öğrenci toplulukları kurarak gerek bilimsel, gerekse sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler gerçekleştirebilirsiniz. Üniversite yönetimi olarak bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız” dedi.
Göreve geldikten hemen sonra Selçuk Üniversitesi’nin 18 ayrı ilçede bulunan tüm birimlerini tek tek ziyaret eden ve sorunları yerinde inceleyen Rektör Gökbel, bu yılın başında ikinci kez başladığı ilçe ziyaretlerini önümüzdeki günlerde tamamlamayı planladığını söyledi.