Yusuf ÇINAR/ ÇORUM, () - ÇORUM'da bir inşaatın 7’inci katına çıkıp intihar etmek isteyen 22 yaşındaki Tülay Ö., polisler tarafından son anda kurtarıldı.
Olay, akşam saatlerinde Çorum'un Buharaevler Mahallesi Dr. İlhan Gürel Caddesi yakınlarındaki inşaatta meydana geldi. İddiaya göre, bunalıma girip 7 katlı inşaatın en üst katındaki teras duvarının üzerine çıkan Tülay Ö.'yü çevredekiler fark edince, polise ve itfaiye ekipleri ihbarda bulunuldu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri, genç kızın atlama ihtimali üzerine yere şişme yatak açarken, polis ekipleri de genç kızı ikna etmek için inşaatın teras katına çıktı. Çevrede toplanan meraklı vatandaşlarda cep telefonları ile olayı görüntüledi. Ölmek istediğini söyleyen Tülay Ö. yanına kimseyi yaklaştırmadı. Polis uzun süre çaba gösterse de genç kız ikna edilemedi.
Polisten kağıt ve kalem isteyen genç kız uzun süre bir şeyler yazmaya çalıştı. İki saatlik bekleyişin sonunda polislerden birisi genç kızla konuşurken diğer polis arkadan yaklaşarak Tülay Ö.'yü tutup terasın içerisine çekti. Tülay Ö., daha sonra da polis aracına bindirilerek hastaneye götürüldü.

FOTOĞRAFLI