BURSASPOR, yarın akşam saat 19.00'da seyircisi önünde hafta başında teknik direktör değişikliğine giden Medicana Sivasspor’u konuk edecek.
Sahasında bugüne kadar oynadığı karşılaşmalarda 2 yenilgi, 2 galibiyet alan yeşil beyazlılar, Kasımpaşa galibiyetinden sonra yarın da Medicana Sivasspor’u yenerek üst sıralara yaklaşmayı hedefliyor.
ÜSTÜNLÜK BURSASPOR’DA
Bursaspor ile yarın karşılaşacağı Medicana Sivasspor ile bugüne kadar ligde ve Türkiye Kupası’nda bugüne kadar 30 kez karşı karşıya geldi. Yeşil beyazlıların bu maçların 15’ini kazanırken, 2 maç beraberlikle sonuçlandı, hafta başında teknik direktör değişikliğine giden Medicana Sivasspor ise 13 maçı kazandı. İki takım arasında geçtiğimiz sezon oynanan karşılaşmaları Bursaspor evinde 3-0, Medicana Sivasspor ise 4-1 kazandı.
HAKEM DENİZ ATEŞ BİTNEL
Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Bitnel’in yardımcılıklarını Serkan Ok ile Erdem Bayık yapacaek. Dördüncü hakem ise Tayfur Özkan olacak. Kutluhan Bilgiç ile Emre Altun ilave hakemler olarak görev yapacak. Hakem Bitnel, bugüne kadar Bursaspor’un 1, Medicana Sivasspor’un ise 3 maçında görev yaptı.
BURSASPOR’DA 2 CEZALI 1 SAKAT
Bursaspor’da Medicana Sivasspor maçı öncesinde Felipe Josue ile Cristobal Jorquera kırmızı kart cezalısı oldukları, Dany Nounkeu ise sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Sivasspor’da ise John Boye kırmızı kart cezalısı, Yekta Kurtuluş ise sakatlığı nedeniyle oynayamayacak.