KASTAMONU (AA) - Anadolu Ajansı (AA) Samsun Bölge Müdürü İsa Sansar, Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın'ı ziyaret etti.

Adana Bölge Müdürlüğünden Samsun Bölge Müdürlüğüne atanan Sansar, beraberinde Başmuhabir Hızır Hacısalihoğlu ile makamında ziyaret ettiği Vali Günaydın'a AA'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Samsun Bölge Müdürlüğüne Kastamonu, Amasya, Sinop, Tokat, Çorum ve Çankırı illerinin bağlı olduğunu ifade eden Sansar, şöyle konuştu:

"AA olarak Kastamonu'da güçlü bir yapımız var. Sizin çalışmalarınızı büyük sorumluluk çerçevesinde gür bir şekilde duyurmak istiyoruz. Bu konuda sağ olun destek veriyorsunuz, desteklerinizin de devamını bekliyoruz. Sizlere çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar dilerim."

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Günaydın, Valilik olarak yaptıkları çalışmaların Türkiye'ye aktarılmasında Anadolu Ajansı'nın kendileri için çok önemli bir kurum olduğunu ifade etti.

Anadolu Ajansı'nın yaptığı çalışmaları takdirle izlediklerini ifade eden Vali Günaydın, "Valilik olarak Türkiye'de, 'Kastamonu'da neler yapılıyor' konusunda bize verdikleri destek için de teşekkür ediyoruz. Anadolu Ajansı sayesinde haberlerin hızlı ve tarafsız bir şekilde ülke geneline duyurulması gerçekleştiriliyor" değerlendirmesinde bulundu.

Sansar, ziyaretinin anısına Günaydın'a ilk valilik görev yeri Kastamonu'da İçişleri Bakanlığına gönderilmek üzere hazırlanan göreve başlama yazısını imzalarken çekilen AA arşivindeki fotoğrafı takdim etti. Ziyarete, AA Kastamonu muhabiri Yusuf Çelik de katıldı.