Ankara Büyükşehir Belediyesince organize edilen 7. Uluslararası Büyük Ankara Festivali’nde yerini alan Gençlerbirliği Spor Kulübü, Ankaralıların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Gençlerbirliği Spor Kulübü, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 3 yıl aradan sonra Atatürk Kültür Merkezi’nde (Eski Hipodrom) düzenlediği 7. Uluslararası Büyük Ankara Festivali’nde ilk kez yer aldı. Festival alanına kurulan Gençlerbirliği standında renkli etkinlikler gerçekleştirildi. Kulüp yöneticileri, sporcular ve tarafların katılımıyla gerçekleştirilen stant açılışında, kulübün efsane başkanı İlhan Cavcav’ın fotoğrafının önünde açılış pastası kesildi.

Katılımcılar önce kurulan 3 panoda fotoğraf çektirdi. Vatandaşlar, birinci panoda Gençlerbirliği’ne transfer olmuş bir futbolcu gibi İlhan Cavcav’la fotoğraf çekindi. İkinci panoda Gençlerbirliği formasıyla poster çekimi, üçüncü panoda ise takım posterinde fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Katılımcılar daha sonra alana kurulan noktadan Gençlerbirliği A2 takımının kalecisi İlksen Kuttekin’in koruduğu kaleye penaltı kullandı. 5 atışın tamamında başarılı olan vatandaşlar Gençlerbirliği formasını almaya hak kazandı. Penaltı atışlarında başarılı olamayan vatandaşlara da Gençlerbirliği tişörtü ve Gençlerbirliği tarihinin anlatıldığı Tanıl Bora’nın Ankara Rüzgarı isimli kitabı hediye edildi.