AMASYA (AA) - Taşova ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Tümer, tadilat ve düzenleme çalışmaları devam eden okullarda incelemelerde bulundu.

Tümer, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin daha sağlıklı şartlarda eğitim almasını sağlamak ve fiziki ortamlarını iyileştirmek amacıyla ilçe sınırları içerisinde yer alan 6 okulda düzenleme ve tadilat çalışmaların başladığını söyledi.

Okullardaki tüm eksikliklerin giderilerek yeni eğitim ve öğretim yılına sorunsuz bir şekilde başlamak istediklerini belirten Tümer, şunları kaydetti:

"İlçemiz merkezinde bulunan Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu, Özkan Ağış İlkokulu ve 15 Temmuz Şehitler Anaokulunda dış kaplama mantolama ile doğal gaz dönüşüm çalışmaları, Esençay Ortaokulunda dış mantolama ve kapıların değişimi, Belevi İlkokulunda boya ve lavaboların yenilenmesi gibi çalışmalar devam etmektedir. Okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamak ve öğrencilerimize daha yaşanabilir ortamlarda eğitim öğretim imkanı sunabilmek amacıyla başlatılan çalışmalarla okullarımızın öncelikli eksiklerinin gidermeye çalışıyoruz."