Ula Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Özçelik, aday olduğu Ula Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin de Başkanı seçildi.

4 adayın çekiştiği Ula Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı için Kemal Özçelik diğer adayların aldığı toplam oydan fazla oy alarak Kooperatifin yeni başkanı seçildi. Rakiplerini üçü katlayan Özçelik 178 oy aldı.

350 oyun kullanıldığı seçimlerde bir oy da geçersiz çıktı. Seçimlerde Kemal Özçelik 178 oy alırken, diğer adaylar Tolga Güner 65 oy, Gültekin Sarıbaş 61 ve Mustafa Bozyer de 45 oy aldı. Seçim sonrası açıklama yapan Ula Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yeni Başkanı Kemal Özçelik, “Esnaf arkadaşlarımız Oda Başkanlığından sonra Kooperatif Başkanlığını da bize layık gördüler. Ula Esnaf Odasında üyelerimiz ve yönetimimiz ile birlikte verdiğimiz hizmetleri Esnaf Kefalet Kooperatifinde de sürdürmek istiyoruz. Bizim için öncelik esnafımızın çıkarı ve onların daha çok kazanç sağlaması. Bunun için yeni görevimizde de Oda yönetimindeki gibi aynı şevkle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.