Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Bodrum Yarımadası Mahalle muhtarlarına hayırlı olsun ziyaretlerine başladı.
MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Dağdelen ile 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçiminde görevlerine başlayan Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Gerçekleştirilen 8. Olağan Bodrum İlçe Kongresi sonucu göreve başlayan MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve Yönetim kurulu üyeleri resmi ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. İlk olarak Yalı Mahalle Muhtarı Halil Köse’yi muhtarlık makamında ziyaret eden İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve ekibi, Muhtar Halil Köse’den çalışmalar hakkında bilgiler aldılar. Daha sonra Başkan Mehmet Tosun ve beraberindekiler Mumcular Çamlık Mahalle Muhtarı Mehmet Kahraman, Mumcular Kumköy Mahalle Muhtarı Ergün Taş, Mumcular Yeniköy Mahalle Muhtarı Mehmet Çengel ve Mumcular Mahalle Muhtarı Muhammet Karademir’i ziyaret ederek, hem hayırlı olsun dileklerinde bulundular hem de mahallelerindeki çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Bodrum Yarımadası’ndaki Mahalle Muhtarlarının çok önemli bir görevi yerine getirdiklerini ifade eden MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun şunları söyledi:“Demokrasinin gereği seçilerek göreve gelen ve bu anlamda da halk ile iç içe olan mahalle muhtarlarının her türlü istek ve talepleri bizler için önemlidir. Muhtarlarımız mahallelere ulaşmamız ve oradaki vatandaşlarımızla aramızda köprü oluşturması açısından önemli bir misyonu üstlenmektedir. Muhtarlarımızın her daim yanında olduk ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Kapımız tüm muhtarlarımıza açık. Muhtarlarımızla daha sık bir arada olacağız. Onların mahallelerde yaşadıkları sorunları ve çözüm önerilerini dile getireceğiz. Onlarla beraber çözüm yolu arayacağız.”
MHP Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve ekibine ise Mahalle Muhtarları ziyaretlerinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür etti.