ULUSLARARASI Judo Federasyonu Sportif Direktörü Daniel Lascau, Bursalı judoculara ve antrenörlere uygulamalı eğitim verdi.
Osmangazi Belediyesi, Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen "2'nci Anadolu Judo Seminer Turu'na ev sahipliği yaptı. Türkiye Judo Federasyonunun Eğitimden Sorumlu Teknik Kurul Üyeleri Mesut Kapan ve Muhammed Çelik’in de katıldığı seminerde Uluslararası Judo Federasyonu Sportif Direktörü Daniel Lascau, genç judoculara ve antrenörlere uygulamalı olarak teknik bilgiler verdi. Osmangazi Belediyesi Dikkaldırım Spor Salonu’nda düzenlenen seminerde 55 sporcu ve 5 antrenör, tatamide bir araya geldi. Seminerde Osmangazi Belediyespor’dan 15 judocu ve 3 antrenörde yer aldı.
GENÇLERE EĞİTİM VERDİ
Uluslararası Judo Federasyonu Sportif Direktörü Daniel Lascau, "Hem sporcuların hem de antrenörlerin eğitim seviyelerini yükseltmek adına Türkiye Judo Federasyonu tarafından düzenlenen '2'nci Anadolu Judo Seminer Turu’na katılarak genç sporculara eğitim veriyorum. Bursa, Türkiye’nin en önemli judo şehirlerinden biri. Bursa’da ümitler, gençler ve büyükler kategorilerinde önemli başarılara imza atan birçok sporcu yer almakta. Bende bu seminerler ile genç sporculara katkı sağlamaktan dolayı çok mutluyum" dedi.

FOTOĞRAF