PTT 1'nci Ligde arda arda gelen kötü sonuçların ardından dün görevinden istifa eden Teknik Direktör Erhan Altın'dan boşalan göreve Kartalspor'un eski Teknik Direktörü Besim Durmuş getirildi.

Bugün kulüpte yapılan basın toplantısında konuşan Başkan Emin Kar, "Dün Erhan hocayla yollarımızı ayırdık. Bugün yeni bir gün. Yeni hocamızla beraberiz. 22 Temmuz'u herkes aklına getirsin. Çok şeyler bu takımın tarihinde değişti. Besim hoca hepinizin yakından tanıdığı, benim de takım arkadaşım. Beraber futbol oynadığımız bir arkadaşımız. Daha önce Samsunspor'a görev yapmış, Kartalspor ve Kasımpaşa'yı çalıştırmış, şampiyonluk yaşamış içimizden biri. Bizim kulübümüzün değerli oyuncusu hem de teknik direktörü. Karşılık beklemezsiniz kısa süreli konuşmamızın ardından kendisinin çok heyecanlı iştahlı gördüm. Zaten biz onu biliyoruz" dedi.

Besim Durmuş ise Samsunspor'da bulunmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Samsunspor benim için çok önemli bir camia. Alt yapısından yetişip A takıma kadar çıktım. Samsunspor'da şampiyonluk yaşadım. Burada bulunmaktan inanılmaz derecede gurur duyuyorum. Burası bizim sevdamız. Biz buraya aitiz. Birlikte el ele gönül gönüle Samsunspor'u başarıya taşımak için çaba sarf edeceğiz. Genç dinamik bir takımımız var. Erhan hocaya da böyle bir takım meydana getirdiği için teşekkür ediyorum. Kötü giden bir şey yok. Takım iyi mücadele ediyor" diye konuştu.

Samsunspor'un içindeki bu dinamik yapıyı puan ve puanlar olarak ortaya çıkarmaya çalışacaklarını ifade eden Teknik Direktör Besim Durmuş, "Sahada ekip ve sporcu kardeşlerimizle çok daha güzel günleri yakalayacağımızı yüzde yüz umut ediyorum. Buraya başarılı olmak için geldim. Alt yapıdan A Takıma kadar çıktığı ilk günkü heyecanımı yaşıyorum. Bana fırsatı veren başta başkanım olmak üzere herkese teşekkür ediyorum" dedi.