GZT'de yer alan bilgilere göre Forebears Türkiye'de en fazla kullanılan soy isimlerini belirledi. Son verilere göre Şehrinizde hangi soy isim çok kullanılıyor? Görsel üzerinde bu soruya yanıt verdik. Görseldeki renklere göre illerdeki en çok kullanılan soy isimler yer alıyor. 81 ilde çok kullanılan soyadları haritasının bulunduğu bu görselde en çok Yılmaz soy ismi kullanılıyor. Bakın Yılmaz soy ismi ve çok kullanılan diğer soy isimleri hangi şehirlerde öne çıkıyor...

SAMSUN'DA HANGİ SOY İSİM ÇOK KULLANILIYOR

Memleketinizde en fazla kullanılan soyadı aşağıdaki görselde yer alıyor. Bu soy isimleri arasında Yılmaz, Demir, Kaya, Kılıç, Çelik, Şahin, Yıldız, Yıldırım, Aras, Bayram ve Şahin soyadları bulunuyor. Ülkedeki en fazla kullanılan bu soy isimleri arasında Samsun'da hangi soy isim en çok kullanılıyor? 81 ilde çok kullanılan soyadları görseli ile bu soruya yanıt bulabilirsiniz.

81 İLDE ÇOK KULLANILAN SOYADLARI

Yaşadığınız şehirdeki en çok kullanılan soy isimlerinin haritası bu görselde yer alıyor. GZT'nin oluşturduğu ve Forebears'in tespit ettiği son verilere göre, memleketinizde en fazla kullanılan soyadı hangisi sorusunun yanıtı bu görselde.

Haritaya göre Samsun'da, İzmir'de, Ankara'da ve İstanbul'da en çok kullanılan soy isim Yılmaz soy ismi oldu. Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde Demir soyadı o şehirlerde en çok kullanılan soy ismi olarak belirlendi. Çorum, Yozgat, Amasya ve Kırşehir'de Şahin soyadına sahip kişilerin sayısı çoğunlukta bulunuyor.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.