Kartal sahilde eşiyle birlikte kendine ait tekneyle denize açıldıktan sonra teknenin su alması üzerine denize atlayan ve bir süre sonra da kaybolan Serkan Kuloğlu’ndan kötü haber geldi. Sabahın erken saatlerinde başlanan aramalarda dalgıçlar deniz dibinde, Sahil Güvenlik Komutanlığına bağlı bir helikopter tarama yaptı. Kuloğlu'nun ekipler Kuloğlu'nun cansız bedenine ulaştı. 

 Dün Kartal sahilinden adalara gitmek için eşi ve çocuğunun da bulunduğu özel teknesi ile denize açılan Serkan Kuloğlu, teknenin su alması üzerine müdahale etmek için denize atlamış ve kısa süre içerisinde denizde kaybolmuştu. Eşi ve çocuğu deniz polisi tarafından tekneden alınarak kurtarılan Serkan Kuloğlu, dün yapılan tüm aramalara rağmen bulunamamıştı. Kuloğlu’nu aramak için ekipler bugün erken saatlerde çalışmalarına başlanmıştı.

Kalp rahatsızlığından hastanede tedavi görmekteyken oğlunun denizde kaybolduğu haberini alarak yakınlarıyla olay yerine gelen babası Turgay Kulaoğlu, sahilde oğlunun bulunmasını bekliyordu.Gelen haber herkesi yıktı. 

Kaynak: DHA