ŞU anda farklı yaş gruplarında 22 futbolcusunu milli takımlara gönderen Altınordu, 2 genç yeteneği Halil İbrahim Tuna ve Gökhan Yılmaz'ı, Süper Lig takımlarından Antalyaspor'a satmak için görüşme yapıyor.
Dört sezon önce başlattığı altyapı hamlesiyle Türk futboluna damgasını vuran Altınordu, vitrine çıkardığı yıldızlarla adından söz ettirmeye devam ederken 19 yaşındaki Çağlar'ı A Milli Takım'a gönderdi. Altınordu'da forma savaşı verirken Antalyaspor'da dünya yıldızı Samuel Eto'o ile takım arkadaşı olma şansını yakalayan 2 futbolcudan 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Halil İbrahim'in devre arasında, 24 yaşındaki sol bek Gökhan'ın ise sezon sonunda Antalyaspor'un yolunu tutacağı öğrenildi.
Gökhan ve Halil İbrahim'in transferi için Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ile Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın parasal konularla ilgili görüşmeleri sürdürdüğü bildirildi. Özkan'ın 2 futbolcu için bonservis ücretinin yanı sıra, daha sonraki transferlerinden de pay istediği belirtildi. Başkan Özkan'ın sözleşmesi 2018'de sona erecek Halil İbrahim için ilk etapta 500 bin dolar talep ettiği, daha sonra bonservis ücretini 700 bin TL'yle indirip, bir sonraki satışından yüzde 25 pay istediği öne sürüldü. Mukavelesi sezon sonunda bitecek Gökhan için konuşulan rakamın 500 bin TL olduğu ifade edildi. Taraflar arasında pazarlığın devam ettiği, bittiği zaman ön sözleşme imzalanabileceği belirtildi.
Süper Lig takımlarından Antalyaspor'la anlaşmak üzere olan Halil İbrahim Tuna ve Gökhan Yılmaz, Altınordu formasıyla vitrine çıktı.  2012-13 sezonunda Bölgesel Amatör Lig takımlarından Bozdoğan Belediyespor'dan transfer edilen Halil İbrahim, kırmızı lacivertlilerde 3'üncü Lig ve 2'nci Lig'de üst üste 2 şampiyonluk yaşadıktan sonra 2 sezondur PTT 1'inci Lig kadrosunda yer alıyor. Kemerspor altyapısından yetiştikten sonra Kepez Belediyespor'da profesyonellikle tanışan, 2011-12 sezonunda transfer olduğu Antalyaspor'da forma şansı bulamayınca 2012-13 sezonunda Altınordu'ya gelen Gökhan ise anlaşma sağlanırsa tekrar Antalyaspor'a dönecek.

FOTOĞRAF