AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Parti’nin 2015 genel seçimlerinde Manisa’dan yüzde 55 oy alacaklarını hedeflediğini açıkladı.
Manisa AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, il başkan yardımcıları, yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları ile Sarıgöl AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Toy’u parti Sarıgöl binasında ziyaret etti. İlçe Başkanı Muhammet Toy ve Manisa AK Parti Milletvekili aday adayı Ömer Bozoğlu ile birlikte karşılanan Zülfikar Gürcan, AK Parti’nin aday adayı yoklamalarında da bir ilki imza attıklarını belirterek, “AK Parti bu yıl Türkiye’de ilk kez, sivil toplum kuruluşları ile de temayül yoklamasını yaptırdı. Manisa’da bin 200 kişi aday adaylarımız için sandık başına gitti. Şenlik içinde oldu” dedi.
Zülfikar Gürcan, AK Parti’nin bu seçimlerde yüzde 55 oy hedeflendiğini belirterek, “2011 yılındaki anketlerde aday adaylarımız açıklanmadan AK parti yüzde 40-41 gösteriyordu. Adaylarımız açıklandıktan sonra ve seçimlerde bu rakam yüzde 49,5 oldu. Şimdi yıl 2015 yine yapılan anketlerde aday adaylarımız açıklanmadan alınan sonuç yüzde 46-48 arasında. Adaylarımız açıklandığında hedefimiz yüzde 55’lere çıkarmak olacak. Hiç kimse heveslenmesin, biz Manisa’da yine birinci parti olacağız” dedi.
Manisa AK Parti Milletvekili Aday adayı Ömer Bozoğlu ise, “Adaylar açıklandığında çalışmalarımız hız kazanacak. Bizler her zaman her türlü sorulara açığız. Bizlere sorular yönetenlere de verecek cevaplarımız var. AK Parti 12 yıldır iktidarda bunun tek sebebi var. AK Parti olarak yapacağımız işlere imza attık Yapamayacaklarımızı yapmadık. Verdiğimiz sözleri yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Bizler ‘Durmak yok, yola devam’ ilkesiyle hizmetleri yaptık. Bu nedenle de ‘Yeni Türkiye’ diyoruz” dedi.
Ziyaret sonrası Manisa AK Parti İl Başkanı ve yönetimi Alaşehir, Salihli, Ahmetli ve Turgutlu ilçe teşkilatlarını ziyarette bulundu.