TORKU Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman, "Galatasaray'ın Osmanlıspor karşısındaki mağlubiyeti, bizim için avantaja dönüşebilir" dedi.
Ligin 2 haftasının geride kaldığını, bu dönemi 2 beraberlikte tamamladıklarını hatırlatan Aykut Kocaman, şöyle devam etti:
"Esas itibariyle bizim kendi evimizdeki maçları kazanarak deplasmanlardan da alabileceğimiz kadar iyi puan almamız gerekiyor. Bu açıdan bakılınca 2 haftada 2 puan eksi olarak görülebilir. Ancak olaya bir de şu açıdan bakmak lazım. Yeni alınan oyuncular, takviye edilen oyuncular var. Bunların bir araya getirilerek bir düzen kurulması kolay olmuyor. Bu açıdan 7–8 haftalık bir dalgalanma olacaktır."
Cumartesi günü oynayacakları Galatasaray maçını da değerlendiren Aykut Kocaman, rakiplerinin Osmanlıspor mağlubiyetine değinirken şunrları söyledi:
"Büyük takımlar açısından kaybetmek, bir alışkanlık haline gelince bizim gibi takımlar açısından avantaja dönüşebiliyor. Bunun tersi de olabilir. Kaybettikleri puanları telafi edebilmek için farklı motivasyonlara yol açabiliyor. Burada temel değişim, bizim açımızdan oluyor. Maça daha 4 gün var. Bu bizim için uzun bir süre. Bu süre içerisinde rakibi daha iyi analiz ederek plan yapacağız. Temel hedefimiz onları olumsuz tarafa doğru sürüklemeye çalışacağız. Öncelikli hedefimiz, şu an iyi antrenman yaparak kendimizi hazırlamak."