AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi makamında ziyaret etti.
AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale’yi makamında ziyaret etti. Belediye meclis üyeleri ile vatandaşların da katıldığı ziyaret oldukça sıcak bir ortamda gerçekleşti.
Ziyarette belediyenin çalışmaları hakkında bilgi veren Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, şeffaf bir yönetim anlayışına sahip olduklarını ve belediyeyi halkla birlikte yönettiklerini belirterek, sorunların üzerine kararlılıkla giderek, onları çözüme kavuşturduklarını ifade etti. Cihanbeyli’yi her alanda geleceğe en iyi şekilde taşımanın gayretinde olduklarını söyleyen Başkan Kale, ilçedeki yaşam kalitesini yükseltecek birçok projelerinin olduğunu, bunları sırasıyla hayata geçireceklerini belirtti. Belediye bünyesinde başlatılan ‘beyaz masa’ uygulaması hakkında da bilgi veren Başkan Kale, Beyaz Masa’nın öncelikli amacının vatandaşa rehberlik yapmak olduğunu vurguladı. Kale, vatandaşların bir devlet kuruluşuna gittiğinde zaman zaman hangi konuda nereye nasıl başvuracağını bilemediğini, bunun da hem zaman kaybına yol açtığını hem de insanları yorduğunu belirterek, işte tam da bu noktada beyaz masanın devreye gireceğini kaydetti. Cihanbeyli Belediyesi bünyesinde oluşturulan Beyaz Masa’nın halka tüm konularda yardımcı olacağını ifade eden Başkan Kale, ’’Halkımıza rehberlik yapacak olan bu birimimiz, onlardan gelen istek, talep ve şikâyetleri de alarak gerekli birimlere iletecek ve kısa sürede müracaat sahibi konuyla ilgili bilgilendirilecektir. Beyaz Masa ile belediye ve halkımız arasındaki iletişim daha da güçlenecektir’’ dedi.
AK Parti Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu ise, ilçede ‘devrim’ niteliğinde çalışmaların altına imza atıldığını, bunun da kendilerine mutluluk verdiğini belirtti. Belediyedeki birimleri de gezen Türkmenoğlu, Başkan Kale ile personele çalışmalarında başarı diledi.