Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini söyleyerek, "Rizespor maçını kazanıp bizi takip eden takımlarla puan farkını açmak istiyoruz" dedi.
Kayserispor, Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Rizespor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü. Kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetimindeki antrenman düz koşunun ardından ısınma hareketleri ile başladı. Teknik çalışma ile devam eden antrenman, koordinasyon çalışmaları ile sürdü. Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun, çalışma boyunca futbolcular ile tek tek ilgilendiği gözlendi.
Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, "Eskişehir maçının ardından milli maç arasına girdik. Eskişehir maçının ikinci yarısında galibiyete yakın taraftık. İkinci yarıda oynadığımız futbol ile galibiyeti hak etmiştik ama ikinci yarıda oynadığımız oyun bize ilerisi için umut verdi. Milli maç arasını iyi değerlendirdik ve çalışmalarımız halen sürüyor. Rizespor maçı iki takım içinde çok önemli. Amacımız, ligin altındaki bizi takip eden takımlarla puan farkını açmak. Önemli bir maç. İnşallah kazanan taraf olarak şehrimize dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA ÇELİK’TEN MORAL ZİYARETİ
Öte yandan, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mustafa Çelik, Kayserispor’un antrenmanını ziyaret etti. Kulüp Başkanı Recep Mamur ile sohbet eden Çelik, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kayserispor’un en önemli markaları olduğunu kaydeden Çelik, "Şehirde bir marka değeri oluşturmak istiyorsanız bunda en önemli etkenlerden birisi de spor kulüpleridir. Bu anlamda Kayserispor da bizim en önemli markamız. Eğer Kayserispor’a yeterli önemi vermezsek şehrin de imajı ile ilgili ciddi bir zafiyet olacak. Bu anlamda herkesin el ele vererek takımına sahip çıkması lazım. Biz her zaman yanınızdayız. Recep ağabeyde yönetimi ile beraber her zaman işinden, gücünden, parasından ve mesaisinden tasarruf ederek buraya geliyor ve sizlerle beraber oluyor" ifadelerini kullandı.
Kentin hep beraber Kayserispor’a sahip çıkması gerektiğini belirten Başkan Çelik, "Bizler de şimdiye kadar gücümüz yettiği kadarıyla sizlerle beraber olmaya çalıştık ama bütün Kayseri kamuoyunun el birliği ile takımına sahip çıkması lazım. Şehirde yaşayan herkes takımıyla beraber olduğunu göstermek zorundadır. Maça gelecek, taraftarlık yapacak ve maçta sizlerle beraber olacak. Geçen haftaki maçta içeride iyi bir seyircimiz vardı ve bundan sonra da taraftarları aynı kampanyaları yaparak maça davet edeceğiz" diye konuştu.
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, ziyaretin anısına Çelik’e üzerinde isminin yazdığı Kayserispor forması hediye etti.