Son günlerde TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor ve Samsunsporla adı sıkça anılan Samaras için Teknik Direktör Alpay Özalan son sözü söyledi. 

Nuri Asan Tesisleri'nde basın mensuplarıyla bir araya gelen teknik direktör Özalan, "Çok ciddi söylüyorum. Samaras Türkiye'de benden başka hiç bir takımda oynamaz. Kendisini yakından tanıyorum. Çok iyi bir dostluğumuz var. Pazartesi günü Samsun'da olacak" diye konuştu.

ÇOK FARKLI BİR HAVA GETİRİR
Samsunspor'a gelecek olan tüm yabancı futbolcuların sorumluluğun kendisinde olduğunu söyleyen Özalan, "Samaras Avrupa'da yılın en iyi oyuncusu seçilen birisi. Hagi, Eto'o ve Gekas Türkiye'ye geldiğinde bu oyuncu btimiş dendi. Ama herkes kalitelerini gördü. Hem de böyle bir kariyerli futbolcunun Samsunspor'a gelmiş olması diğer futbolcular için de iyi bir referans olmuş olur" diye konuştu.

YUNAN KALECİ GELİYOR
Öte yandan teknik direktör Özalan, Yunan kaleci Michalis Sifakis ile prensipte anlaştıklarını Samsun'a davet ettiklerini Samaras gibi onun da pazartesi günü Samsun'da olacağını söyledi. Özalan ayrıca kaleci Sikafis'in hazır olarak geleceğini belirtti.

Onur EROL - Ali BİROL