Samsunspor'un dün yaptığı antrenmanı takip eden Kulüp Başkanı Erkurt Tutu, eski yabancı oyunculardan Bahia, Valdomiro ve Fink'in protokol taksitlerini ödediklerini ve mevcut takım ile personelin maaşlarını hesaplara yatırdıklarını belirtti. Ayrıca Tutu, Şanlıurfaspor maçının galibiyet primlerinide ödediklerini açıkladı. 



ÖDEMELER YAPILDI NEŞELER ARTTI!..
Kırmızı Beyazlıların yönetimi kritik Manisaspor maçı öncesi takıma para dopingi yaptı. Manisaspor maçı hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri'nde sürdüren futbolcular ve teknik heyetin neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı. 


- Teknik Direktör Osman Özköylü, ameliyat olan yönetim kurulu üyesi Fikret Yalçın'a geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Özköylü ayrıca Erkurt Tutu ile saha kenarında özel olarak görüşme gerçekleştirdi.

ANTRENMANA BÜYÜK İLGİ!..
Samsunspor'un, Manisaspor maçı hazırlıklarını Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, Başkan Yardımcısı Ömer Çoruh, Genel Sekreter İbrahim Çevik, Yönetim Kurulu Üyeleri Fikret Yalçın, Serhat Kurt, Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş ve Sportif Direktör Coşkun Zeren yakından takip ettiler. 



SIRT SIRTA, EL ELE, GÖGÜS GÖĞÜSE...
Samsunspor'un Manisaspor maçı hazırlıkları güzel görüntülere sahne oldu. Samsunsporlu futbolcular antrenmanda sırt sırta, gögüs gögüse ve ele ele çalışma yaparak dayanışma duygusu sergilediler. Antrenman öncesinde ise yardımcı antrenör Fatih Çardak genç oyuncularla dar alanda oyun oynadı. Oyunda hata yapan futbolcuya hep birlikte giderek ceza verildi.

Haber: Ali BİROL