AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Ayşe Keşir seçim gezileri kapsamında Beyköy Beldesinde pazar yeri ve esnafları gezerek 7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinde AK Partiye destek istedi.
7 Haziran seçimlerine dur durak bilmeden hazırlanan ve Düzce’deki her bölgeye her insana ulaşan AK Parti Düzce Milletvekili adayları, AK Partiye destek istemeye devam ediyor. Beyköy Beldesine giden AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, beldedeki pazar yerinde vatandaşlarla sohbet etti. Keşir’e AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, İl ve İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Beyköy Belediyesi Başkanı Osman Kılıç ve partililer eşlik etti. AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir, ilk olarak Beyköy Beldesi Pazar yerine giderek hem Pazar esnafı hem de alışveriş yapan vatandaşlarla konuştu. Esnafların isteklerini dinleyen ve not eden Keşir, vatandaşları dinledi.
Beyköy Beldesinden yüksek oy oranı beklediğini belirten milletvekili adayı Ayşe Keşir, “Düzce’de rekor oranda oy bekliyoruz. Bunun için de çalışmalarımızı yapıyoruz. Bizim tek derdimiz var o da milletimize hizmet etmek. Bizi seçtiğiniz zaman Ankara’da ilimiz menfaatleri için gece gündüz çalışacağız ve eksiklikleri tamamlamak için gayret göstereceğiz” şeklinde konuştu.
AK Parti Düzce Milletvekili adayı Ayşe Keşir ve AK Parti heyeti daha sonra beldedeki esnafları da ziyaret etti.