Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, hafta sonu ve gece olmasına rağmen devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Sümer Üst Geçidinde yapılan çalışmaları takip eden Başkan Çelik, bazı hizmetlerde gündüz trafiğini aksatmamak için gece çalışıldığını söyledi.

Sümer üst geçidi Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi. Başkan Mustafa Çelik, üst geçitte yapılan asfalt ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi.

Sümer Üst Geçidi asfaltının 2004 yılında yapıldığını ve zamanla yolun yıprandığını ifade eden Başkan Mustafa Çelik, “Temmuz, Ağustos aylarında yurtdışındaki ve il dışındaki hemşehrilerimizin gelmesiyle Kayseri’deki trafik yoğunluğu en üst seviyeye çıkıyor. Ama yıpranmış yolların da yazın güzel havalarda asfaltlanması gerekiyor. Biz de gece mesai yapıyoruz. Gece başlayan çalışmalar sabahın ilk ışıklarıyla bitiyor ve sabah hizmete açılıyor. Sümer üst geçidinde hem sağlı sollu kaldırım çalışmalarını yapıyoruz, hem yolu genişlettik hem de asfaltını yeniliyoruz” dedi.

Hafta sonu demeden gece gündüz çalışan ekiplere gayretleri nedeniyle teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, yenilenecek olan yollarda gündüz trafiğini aksatmamak için gece çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.