15 Temmuz’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimi engelleyen halkın destan yazdığı o gece, yüzlerce şehit verdik. Ve şimdi Ülke TV “15 Temmuz Şehitler ve Şahitler” belgeseliyle önemli bir yapıma imza attı.

ŞEHİTLERİN HAYAT HİKAYELERİ CANLANDIRILIYOR

Belgeselin ilk bölümünde 15 Temmuz Şehit köprüsünde darbeci askerlerin tank ve F-16’lardan açtığı ateşle şehit düşen 23 yaşındaki Mehmet Ali Kılıç’ın hayat hikâyesi canlandırıldı.  Belgeselin çok ses getiren ilk bölümü izlenme rekorunu kırdı.

HER HAFTA BİR ŞEHİTİN HİKAYESİ ANLATILIYOR

Güçlü bir ekibin hummalı çalışması sonucu şehitlerin kahramanlık hikâyeleri haftada bir bölüm olarak sizlerle buluşuyor. Şehitlerin hayat hikâyeleri oyuncular tarafından canlandırılıyor. Şehit yakınlarıyla yapılan röportajlar ile şehitlerin kahramanlıklarına daha da tanık olunuyor. Türk milletinin destan yazdığı o gece gözler önüne tekrar seriliyor. “15 Temmuz Şehitler ve Şahitler” belgeseli pazartesi-cuma saat 21:30’da yeni bölümü izlemeyi unutmayın.

ŞEHİTLERİN HAYAT HİKAYELERİ HİÇ BÖYLE İŞLENMEDİ

Belgesel, kahraman vatan şehitlerinin 15 Temmuz darbe girişiminde yaşadıklarını canlandırıyor. Her hafta bir şehitin hayat hikayesinin canlandırılacak olan belgeselde birlik mesaji veriliyor. Kahraman şehitlerin hayat hikâyelerini hiç böyle işlenmedi.

Kaynak:Milliyet