Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu futbolcu Doğan Can O., sosyal medyadan tanıştığı öğretmen P.D.'nin gönderdiği fotoğraf ve videoları arkadaşlarına gönderip, internete yüklediği yönünde çıkan haberleri yalanladı. Yazılı bir açıklama yapan Doğan Can O. şunları söyledi:

"Aramızda 1 yıl önce yaşanan küçük bir sorun nedeniyle kendisi şikayetçi olmuştu. Şikayet konusu fotoğraf ve videoları yüklemekle alakalı değil. Bana gönderdiği fotoğraf ve videoları internete koymadım. Kendisi de her hangi bir mağduriyet yaşamadı. P.D. ile sadece 1 kez yüz yüze görüştük. Konunun nasıl bu kadar büyüdüğünü de anlamış değilim. İkimiz de sporcuyuz, kariyerlerimiz önemli. Olaylar tamamen çarpıtılmıştır. Ortada taciz gibi bir konu söz konusu dahi değildir. Çıkan haberler asılsız. Haberlerle ilgili gerekli işlemler yapılacak. İkimizde en kısa sürede olayın kapatılmasını istiyoruz."

'ARAMIZDAKİ KÜÇÜK BİR PROBLEM ABARTILDI'

Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu futbolcu Doğan Can O.'nun, kendisine ait fotoğraf ve videoları internete yüklediği iddiaları ile olarak öğretmen P.D. de açıklama yaptı. Olayın abartılarak farklı anlatıldığını belirten P.D., "Doğan Can O. ile aramda bir sene öncesinden yaşanan problem medyada farklı ve abartılarak yansıtıldı. Buradaki amacın iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. İkimiz de başarılı sporcularız ve kariyeri olan insanlarız. Başarılarımızı baltalamak adına taciz olarak başlık atmak hiç etik değil. Bunlar bizim başarılarımızı engellemez, sadece hırslandırır. Bizler, kendi sorunlarımızı bu vatanın çağdaş medeni birer vatandaşı olarak hukuki yollarla çözüyoruz, inşallah bu sorunu da çözeceğiz. Biz daha büyük başarılar için yollara çıktık, böyle şeylerle moralimizi bozmaz" diye konuştu.

Kaynak:Vatan