Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren iki ekibin mücadelesi bu akşam 18.30'da Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak. Zorlu mücadelede Tolga Özkalfa düdük çalacak.

İKİ TAKIMDA ÖNEMLİ EKSİKLER BULUNUYOR
Samsunspor ve Mersin İdman Yurdu arasında oynanacak maç öncesinde iki takımda önemli eksikler bulunuyor. Ev sahibi Samsunspor'da cezalı oyuncu bulunmazken, son oynanan Sivasspor maçında sakatlanan ve tedavisi devam eden Ahmet Burak Solakel ile kaleci Furkan Köse maçta forma giyemeyecek. Konuk ekip Mersin İdman Yurdu'nda ise kırmızı kart cezalısı olan Nurullah Kaya ile sarı kart cezalıları Tita ve Mitroviç takımlarını yanlız bırakacak.


SAMSUNSPOR EVİNDE ÜSTÜN!..
Samsunspor ile Mersin İdman Yurdu'nun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynadığı toplam 18 karşılaşmada Kırmızı Beyazlıların büyük üstünlüğü bulunuyor. Samsun'da oynanan 18 karşılaşmada Samsunspor 11 galibiyet elde ederken 6 maç beraberlikle tamamlandı. Konuk Mersin İdman Yurdu ise 1971-1972 sezonu Süper Lig karşılaşmasında Samsunspor'u 1-0 skorla mağlup edebilmişti. 


BİLETLER İNDİRİMDE
Kırmızı Beyazlıların bu akşam oynayacağı zorlu Mersin İdman Yurdu maçı için Samsunspor yönetimi bilet fiyatlarında indirime giderek, maraton tribününü 5 liradan, kale arkası tribünlerini 2,50 liradan, VİP B tribünleri 10 liradan, VİP A tribünlerini 30 liradan, misafir tribününü 2.50 liradan satışa çıkardı. 

MAÇIN YAYINI HANGİ KANALDA?
Samsunspor-Mersin İdman Yurdu maçının naklen TRT Spor tarafından yayınlanacağı açıklandı. 


Haber: Ali BİROL