2 gün önce başlayan ve halen yer yer devam eden kar yağışı, Karadeniz Bölgesi'ni etkisi altına almış durumda. Karadeniz'de yoğun kar yağışı nedeniyle bazı illerde okullar tatil edildi.

GÜMÜŞHANE'DE EĞİTİME ARA
Gümüşhane'de kar yağışı nedeniyle il genelindeki tüm okullar bugün tatil edildi. Milli Eğitim İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Kar yağışı nedeniyle ilimiz genelinde bulunan okul öncesi, ilköğretim, orta öğretim, özel okul ve kurumlarında 2 Aralık Cuma günü 1 gün süreyle ara verilmiştir" denildi.

ORDU'DA 1 GÜNLÜK TATİL!
Ordu’da etkili olan kar yağışı sebebi ile Gölköy ilçesinde eğitime 1 gün ara verildi.
Ordu’nun yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı eğitimde aksamalara yol açtı. Gölköy ilçesinde etkili olan kar yağışı sebebi ile eğitime 1 gün ara verildi. Ordu Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Kar yağışı nedeniyle Gölköy ilçemizdeki tüm okullarda eğitim öğretime bir 1 gün süreyle ara verilmiştir. Diğer ilçelerimizde eğitim öğretim devam etmektedir” denildi. 

TOKAT BEYAZ'A BÜRÜNDÜ
Tokat’ta kar yağışı ile birlikte beyaza büründü. Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı Tokat’ta gece saatlerinde başladı. Yağmur yağışının ardından başlayan kar yağışı kent merkezinde kısa süreli etkili oldu. Sabah evinden işe gitmek için yola çıkanlar beyaz örtü ile karşılaştı. Doyumsuz manzaralar oluşturan kar yağışı trafikte aksamalara neden oldu Tokat-Sivas Karayolu Çamlıbel Geçidi’nde kar yağışı nedeniyle Karayolları ekipleri çalışma başlattı. Yola hazırlıksız çıkan bazı sürücüler yolda kaldı. TIR ve kamyon sürücüleri ise zincir takarak yollarına devam edebildi.