NİLÜFER Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, EHF Avrupa Challenge Cup 2'nci Tur rövanş karşılaşmasında, evinde konuk ettiği İngiltere’nin Leeds Hornets 2011 takımını farklı mağlup ederek adını 3'üncü Tur’a yazdırdı.
Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde oynananan ilk karşılaşmayı 43-24 kazanan yeşil beyaz mavililer, pazar günü yapılan rövanşı da 50-23 kazanmasını bildi. Nilüfer Belediyespor antrenörü Fatih Işık, maçtan sonra şunları söyledi:
IŞIK: "BU COŞKU DEVAM ETMELİ"
"2'nci Tur’u farklı skorla geçtiğimiz için mutluyuz. İngiliz ekibi yeni kurulan takım olmalarına rağmen ellerinden geleni yaptı. Sakat olan oyuncularımızın da aramıza katılması direncimizi artırdı. Avrupa maçlarını unutup önümüzdeki lig maçlarına konsantre olacağız. Nilüfer’i ve Bursa’yı Türkiye ve Avrupa arenasında en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Her maçta olduğu gibi bu maçta da bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Kasım ayında bir üst turda İsviçre’nin Wacker Thun takımıyla oynayacağımız müsabakalardan da galip ayrılarak bu coşkuyu devam ettirmek istiyoruz."
VEDA YEMEĞİ VERDİLER
Nilüfer Belediyespor, karşılaşmanın bitiminde yemek verdi. Her iki takımın teknik heyeti ile oyuncularının katıldığı yemekte dostluk rüzgarları esti. Sahada iki centilmen takımın mücadele ettiğini belirten Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, karşılaşmanın hakemlerine, Leeds Hornets 2011 teknik heyeti ve oyuncularına teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.
Misafirperverlikten ve centilmenlikten dolayı teşekkür eden Leeds Hornets 2011 antrenör yardımcısı Bolo Pac da, “Büyük ve güçlü bir takımın nasıl olması gerektiğini Nilüfer Belediyespor’da gördük. Bizim için iyi bir deneyim oldu" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLI