Marmaris'te yaşayan Damla Ö. (39), yaklaşık 6 ay önce kocası Alaattin Ö.’yü (47) terk ederek Milaslı Talip K.’ya (40) kaçtı. Damla Ö., giderken 6 çocuğundan en küçük iki kızını da yanında götürdü. Kocasından bir ay önce boşanan kadın, dozer operatörü Talip K. ile evlendi. Alaattin Ö., 10 gün önce Milas’a giderek çocuklarını geri aldı.

POMPALI TÜFEKLE BEKLEDİ

Damla ve Talip K. çifti, dün öğle saatlerinde Alaattin Ö.’yü arayarak çocukları görmek için geleceklerini haber verdi. Eski karısını ve eşini köyün girişinde pompalı tüfekle beklemeye başlayan Alaattin Ö., Talip K.’ya araçtan indiği anda ateş etti. Şahsın yere yığılmasının ardından araç içindeki eski karısını da öldüren Alaattin Ö. daha sonra kaçtı. Silah sesini duyan köylüler, olay yerinde çiftin cesediyle karşılaştı.



OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİLER
Olay yerine gelen 112 ve jandarma ekipleri, çiftin hayatını kaybettiğini tespit etti. Oğullarının ölüm haberini alarak Milas’tan Marmaris’e gelen Talip K.’nın anne ve babası sinir krizleri geçirdi. Hayatını kaybeden çiftin cenazeleri otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.