Orman köylüsüne destek kapsamında 350 bin lira değerindeki paletli ekskavatör iş makinesi, Düzce Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Çınardüzü Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanlığına törenle teslim edildi.

Bolu Orman Bölge Müdürlüğünün Orman Köylülerinin desteklenmesi projesi (ORKÖY) kapsamında, hibe ve kredi desteği ile sağlanan, 350 bin lira değerindeki paletli ekskavatör iş makinesi, Düzce Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Çınardüzü Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatif Başkanlığına törenle teslim edildi.

Törene, Orman Bölge Müdürü Hasan Keskin, Düzce Orman İşletme Müdürü Selçuk Yıldız, İşletme Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri, Kooperatif üyeleri ve Çınardüzü köyü sakinleri katıldı.

İşletme Müdürlüğü yetkililerince yapılan açıklamada, ağaçlandırma, teras, orman gülü temizliği ve endüstri için odun üretimi faaliyetlerinin yanı sıra sosyal ormancılık hizmetlerinin gereklerinden olan orman köylülerimizin kalkınmalarının desteklenmesi faaliyetleri için kullanılacağı söylenen iş makinasının 70 bin lira hibe 280 bin lira ise 6 yıl vadeli geri ödemeli olduğu bildirildi.