Türkiye perakende sektörünün en büyük yerel ve yerli markalarından biri olan Onur Market, yatırımlarına devam ediyor. Geçen yıl Bursa’nın perakende markası Şaypa’yı satın alan katan Onur Market, Emek mağazasını açmaya hazırlanıyor.

‘Alışverişte Onur sözü’ sloganıyla Türkiye’nin 6 ilinde toplam 150 mağaza ve 5 bine yakın kadrosuyla hizmet veren Onur Market, Bursa perakende sektörüne değer katmayı sürdürüyor. Şaypa mağazalarının Our mağazalarına dönüşüm sürecinin tamamlanmasının ardından sıfırdan ilk mağazasını açacak olan Onur Market, kaliteli alışveriş hizmetini Emek Mahallesine de taşımaya hazırlanıyor.

Bütün Bursalıların 6 Ekim 2017 Cuma günü saat 14:30’da gerçekleşecek açılış organizasyonuna davetli olduğunu söyleyen Özen Perakende Grup Başkanı Cemal Özen, “Vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetin kalitesini artırmak maksadıyla her geçen gün mağaza ağımızı genişletiyoruz. Geçen yıl Bursa’da Şaypa’yı satın alma sürecimizin ardından mağazaları Onur Market’e dönüştürmüştük. Önümüzdeki günlerde de Emek’te ‘Onur Market’ adıyla ilk mağazamızı açacak olmanın heyecanını yaşıyoruz” dedi.

Bursalıların Onur Market’i kısa sürede benimsediğinin de altını çizen Cemal Özen, “Bizi biz yapan ‘Onur sözlerimiz’ var. Hizmette, lezzette, kalitede, fiyatta ve tazelikte ‘Onur sözümüz’ var. Bundan dolayı da Bursalı vatandaşlarımız ‘Onur Market’i kısa sürede benimsedi ve teveccüh gösterdi. Bursalılara teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Onur Market’in 2023 yılında perakende sektörünün ilk 5 firması arasına girme hedefine her geçen gün daha da yaklaştığını kaydeden Özen, “Verimlilik, alış veriş tecrübesi ve büyüme stratejisi ile perakende sektörünün öncüsü ve sözcüsü olma misyonumuzu Emek mağazasıyla pekiştireceğiz. 2023 yılı için belirlediğimiz hedeflere her geçen gün biraz daha yaklaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Onur Market’in 6 Ekim 2017 Cuma günü saat 14:30’ da açacağı Emek mağazasında 40’a yakın personel istihdam edilirken, bin 200 metre kare alan üzerine kurulu mağazada toplam 11 bin farklı ürün teşhir edilecek.