KARDEMİR Karabükspor teknik direktörü Elvir Baliç, kendi saha ve seyircileri önünde Boluspor maçına 3 puan hedefiyle çıktıklarını, ancak mağlup olduklarını belirtirken şöyle dedi:
"Maalesef olmadı. Oyun genelinde top bizdeydi. Boluspor, topun arkasına geçerek kontra ataklarla bir şeyler yapmaya çalıştı. Bizim yaptığımız hatalardan 1-2 pozisyonları vardı. Pozisyon olmayan duran toptan bir gol yedik. Özellikle ilk yarıda üretken olamadık. 2’nci yarı biraz daha baskılı oynadık ama yeterli değildi. Mücadeleden memnunum. Ama oyun anlamında çok daha iyi olmamız lazım, daha iyi pas kullanmamız lazım. Bundan sonra her maç çok zor olacak. Şampiyonluğa gittiğimiz için bize karşı tüm takımlar çok daha fazla diri ve konsantreli olacak. Bugün Boluspor’da çok diriydi. Baskılı ve yakın oynadı ama hücumda çok fazla yapamadı. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz."
Eleştirilere de cevap veren Baliç, "Herkesin bakışı farklıdır, saygı duyarım. Kaybettikten sonra tabii ki eleştiri olacak. Eleştirilerden kaçınmam. 3 forvet ve orta saha oyuncusuyla maça başladık. Ama son paslarda sıkıntımız oldu. Antrenmanda iyi çalışana, performans göstereni oynatmak istiyorum. Artık özellikle bazı oyuncuların maça ağırlık koyması lazım. Çok önemli oyuncularımız var. Artık ağırlık koymaları lazım. Çünkü hücumda sıkıntı yaşıyoruz. Yakaladığımız pozisyonları bile atamıyoruz. Ben buradayım. Siz işinizi yapın bende yapmaya devam ederim" diye konuştu.
BOLUSPOR: "ZOR MAÇI KAZANDIK"
Boluspor teknik sorumlusu Salih Yorulmaz ise maçın çok zorlu geçeceğini bilerek geldiklerini ifade etti, "Sahada iyi bir görüntü çizdik. Arkadaşlarımız çok iyi bir mücadele ve oyunla kazandı. Maçı hak ettiğimizi düşünüyorum. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Bundan sonraki haftalarda üst sıralara çıkmayı hedefliyoruz" dedi.