Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, TBMM’de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile görüştü. Akgül, eski Devlet Hastane binasının kültür merkezine görüştürüleceğini söyledi.

BAKAN KOCA'YA ZİYARET

Ak Parti Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı ile Mecliste görüşen Belediye Başkanı Halil Akgül daha sonra milletvekilleri ile birlikte Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı ziyaret etti.

"İLÇEMİZE KAZANDIRMAYI PLANLIYORUZ"

25 yataklı yeni Devlet Hastanesinin açılışından sonra boşaltılan ve kullanılmayan eski hastane binasının kültür merkezine dönüştürülmesi için girişimlerde bulunan başkan Akgül, “Milletvekillerimiz ile beraber Gazi Meclisimizde Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’yla görüştük. Eski hastane binamızı Kültür Merkezi yapmak istediğimizi ifade ettik. Kendisi de uygun gördü. Artık Kültür Merkezi için kolları sıvadık. Yakın bir zamanda Kültür Merkezini ilçemize kazandırmayı planlıyoruz" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Akgül, katkılarından dolayı da AK Parti Samsun İl Başkanı Ersan Aksu, Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Ahmet Demircan ve Orhan Kırcalı’ya teşekkür etti.

Kültür Merkezinin içirişinde Gençlik Merkezi, Kütüphane ve Konferans Salonu yer alacak.

SAMSUN HABER İLE İLGİLİ İÇERİKLERE GÖZ ATIN.