Odunpazarı Kent Konseyi Akarbaşı Mahalle Meclis Başkanı Faik Dikmen ve Meclis üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u makamında ziyaret etti.
Akarbaşı Mahalle Meclisi Başkanı Faik Dikmen, ilk ziyaretlerini Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a gerçekleştirdiklerini söyledi. Dikmen, "Akarbaşı Mahalle Meclisi’nin çalışmaları hakkında, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a bilgiler verdik, projelerimizi sunduk ve belediyeden mahalle meclisimizle ilgili isteklerimizi de belirttik. Akarbaşı Mahalle Muhtarı Ali Selçuk Yüceand ve 11 mahalle sakini ile birlikte mahalle meclisine seçilerek bu sivil toplum oluşumunu gerçekleştirdik. Geçtiğimiz günlerde mahalle meclisi olarak ilk toplantımızı yaptık ve mahallenin sorunları ile ilgili projeler üretmeye başladık. Mahalle sorunları ile ilgili ürettiğimiz projelere, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’tan destek ve ilgilerini bekliyoruz" dedi.
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’ da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kurt, "Yeni kurulan Akarbaşı Mahalle Meclisini tebrik eder ve çalışmalarında başarılar dilerim. Bizler, sizler için varız. Bizim tek isteğimiz halkımızla, mahalle sakinleri ile birlikte belediyeyi yönetmektir. Sizler Akarbaşı Mahallesinin sesi olmalısınız. Bizim yapabileceğimiz her konuyu bize iletmelisiniz. Biz sizlere her zaman destek olmaya hazırız" ifadelerini kullandı.