TEMEL ELCİVAN - MAİNZ

Merakla Milli takım kararını açıklaması beklenen futbolcu Yunus Mallı, 'ya özel açıklamalarda bulundu.

Almanya 1.Ligi (Bundesliga) ekiplerinden olan 1. FSV Mainz 05'de forma giyen ve milli forma tercihini ne zaman açıklayacağı merakla beklenen yıldız oyuncu Yunus Mallı, Açıklama yakındır, biraz daha sabırla beklemek gerekiyor dedi.

Formasını giydiği Mainz 05'in dün yapılan idmanında yer alan Yunus Mallı, antrenman sonrası kendisini karşılayan ekibine konuştu.

DAHA ÇOK BAŞARI İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUM

Bu sezon Bundesliga'da sergilediği üstün performansla dikkatleri üzerine çekmesiyle ilgili bir soruya Yunus Mallı, Allah'a şükür sezona iyi başladım ve iyi de gidiyor. 6 golüm var. Hocanın bana olan güvenini boşa çıkartmamak için elimden geleni yapıyorum ve şimdiye kadar iyi geldim cevabini verdi.

Bir başka soru karşısında Yunus Mallı, Her futbolcu kendisini daha da geliştirmek ister, ben de biraz daha üst seviyeye gelebileceğimi düşünüyorum ve bu hedef doğrultusunda çok çalışıyorum şeklinde konuştu.

AİLECE COŞTUK

A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Şampiyonası'na katılmasıyla ilgili düşünceleri sorulduğunda ise yıldız oyuncu Yunus Mallı, Maçları ailemizle beraber izledik ve büyük sevinçler yaşadık. İzlanda karşısında gelen son dakika golü ile ailece coştuk. Diğer maçların sonuçları da Türkiye'nin lehinde gelişti. O yüzden küçük bir mucizenin gerçekleştiği söylenebilir. İnşallah Fransa'da başarılı olunur dedi.

Milli takım seçimiyle ilgili kararını ne zaman açıklayacaksın sorusuna Yunus Mallı, Açıklama yakında olacak, biraz daha sabırla beklemek gerekiyor. Bir kaç konuşulması ve beklenmesi gereken işlemler var. Bu neden dolayısıyla başka bir şey söyleyemiyoruz yanıtını verdi.

Yunus Mallı, cumartesi deplasmanda karşılaşacakları FC Augsburg maçına iyi hazırlanmak ve puan ya da puanlar almak istediklerini de sözlerine ekledi.