Gaziantep MHP eski İl Başkanı ve 30 Mart yerel seçimlerinde MHP’nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Mustafa Erzin, MHP İl Başkanlığı binasında Milletvekili aday adaylığını açıkladı.
MHP İl Başkanlığı’nda yoğun ilgi gören Mustafa Erzin, MHP Gaziantep Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Aday adaylığı açıklamasına Nizip İlçe Başkanı Yahya Yılmaz, Araban İlçe Başkanı M. Barış Çoban, İl Başkan Yardımcısı Av. Ferit Yıldırım ve diğer il yöneticileri katıldı.
Mustafa Erzin, yaptığı açıklamada, ”Gaziantep için varız, Türkiye için varız, sloganıyla yola çıkmışız. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak 25’inci dönem milletvekilliği genel seçimlerinde MHP Gaziantep milletvekili aday adayı sıfatıyla huzurlarınızda olmaktan büyük bir bahtiyarlık duymaktayım. Ülkemizin yeni bir heyecanla yönetilmeye ihtiyacı vardır. Enerji ve heyecan MHP kadrolarında fazlasıyla mevcuttur. Mustafa Erzin olarak biz de ülkeyi yöneteceğine inandığımız, MHP kadrolarına katkı sağlamak ve Ankara’da Gazi şehrimizin sesi olmak için MHP Gaziantep Milletvekili aday adayı olduk” dedi.