Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Biz Size Geliyoruz” sloganlı Halk Günü toplantılarına Güzelbağ Mahallesi’nde devam etti.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit, Güzelbağ Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantı öncesinde mahalle muhtarı Mehmet Yayan’ın kestirmek istediği kurbanlığı, Adalya Vakfı’na bağışlanmasını istedi.
Eşit hizmet anlayışının tüm mahallelerde aynı şekilde devam edeceğini belirten Başkan Uysal, “Güzelbağ Mahallesi’ne Belediye olarak ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu. Toplantıda söz alan Güzelbağ Mahallesi Yeni Cami İmamı Yunus Macit, mahallede futbol takımları oluşturduklarını ifade ederek, takımlara forma ve malzeme desteği ve caminin bahçe düzenlemesinin yapılmasını talep etti.
Yeni Cami İmamı Yunus Macit’in isteklerinin ardından Başkan Uysal, “Güzelbağ Mahallesi sakinleri böyle bir din adamına sahip olduğunuz için şanslısınız. Hem dini vecibeleri, hem de spor çalışmaları yapıyor. Tabii ki imamımızın isteklerine destek olacağız” dedi. Başkan Uysal’ın konuşmasının ardından toplantıya katılan vatandaşlar alkışlarla destek verdi.