Atatürk Kültür Merkezi alanında düzenlenen Büyük Ankara Festivali’nin 5. gününde Başkentliler, Serdar Ortaç’ın konseriyle unutulmaz anlar yaşadı.

Büyük Ankara Festivali, her akşam onbinlerce Başkentliye ev sahipliği yaparken, çeşit çeşit etkinlik ve konserlerle ziyaretçilerine unutulmaz günler yaşatıyor.

7. Uluslararası Büyük Ankara Festivali ile yaz tatilini değerlendiren Başkentliler, gündüz saatlerinden itibaren alana gelerek festivaldeki etkinliklerden yararlanırken, akşam saatlerinde ise konser alanını doldurarak ünlü sanatçıların konserlerini izleme imkanı buluyor. AKM alanında düzenlenen festivalin 5. gününde Başkentliler, Serdar Ortaç’ın konseriyle unutulmaz anlar yaşadı. DJ tarafından çalınan şarkılarla eğlenen Başkentliler, kaşık şova alkışlarla eşlik ettiler. Ardından sahne alan Serdar Ortaç unutulmaz bir konser verdi.

Konserine “Gıybet” adlı şarkısıyla başlayan Serdar Ortaç dinleyicilere, “Bu akşam 1994’ten bugüne kadar olan şarkılarımı dinleyeceksiniz. 7. Uluslararası Büyük Ankara Festivali’nde dans edip eğleneceksiniz. Sayın Başkanım Melih Gökçek ve oğlu Osman Gökçek’i saygı ile selamlıyoruz” diyerek “Karabiberim” şarkısını söyledi.

Serdar Ortaç, seyircilere üniversiteyi iki yıl Ankara’da okuduğunu anlatırken, Başkent’in gönlünde ayrı bir yeri olduğunu ifade etti. Ortaç daha sonra “Kırmızıyla moruna”, “İsmi lazım değil beni o zalim yıktı”, “Canıma Minnet”, “Beni Unut”, “Dansöz” adlı sevilen şarkılarını seslendirdi. Serdar Ortaç “Ankara’nın Bağları” adlı şarkıyı ise seyircilerle birlikte söyledi. Seyircilerin doyasıya eğlendiği gecede Serdar Ortaç duygusal şarkıları da seslendirdi. “Bilsemki” , “Hayat Beni Neden Yoruyorsun”, “Buralara Yaz Günü Kar Yağıyor” adlı şarkılara seyircilerde eşlik etti.

Serdar Ortaç’ın daha sonra seslendirdiği “Güzeller İçinden”, “Caney”, “Esmersen Güzelsin", “İndim Dereye taş bulamadım” adlı türkülerle eğlence doruğa çıktı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek, Serdar Ortaç’ı kutlayarak çiçek verdi. Serdar Ortaç, “Değerli Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in eşi Nevin Gökçek bana çiçek getirdi. Çok teşekkür ediyorum. Bir gün size ve Başkan Gökçek’e eski şarkılarımdan oluşan özel konser vereceğim” dedi.

Serdar Ortaç “Gamzelim”, “Asrın Hatası” adlı şarkılarını alkışlar eşliğinde söyleyerek, konserini tamamlarken, Başkentliler zaman zaman dans ederek zaman zaman alkışlarla eşlik ederek unutulmaz bir konser keyfi yaşadı.