Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, Adnan Menderes Üniversitesi’nde görev yapan akademisyenlerle bir araya geldi.
Adnan Menderes Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında mevcut işbirliğinin artırılmasına yönelik olarak İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre’nin ev sahipliğinde bir toplantı düzenlendi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Töre’nin yanı sıra Maarif Müfettişleri Başkanı Oktay Deniz, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, Adnan Menderes Üniversitesinden Prof. Dr. Ruhi Sarpkaya, Prof. Dr. Adil Türkoğlu, Prof. Dr. Nesrin Özsoy, Doç. Dr. Cumali Öksüz, Doç. Dr. Nuri Karasakaloğlu, Yrd. Doç. Dr. Şerif Ak, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş, Yrd. Doç. Dr. Sezai Koçyiğit ve Yrd. Doç. Dr. Nermin Koruklu katıldı.
Toplantıda Adnan Menderes Üniversitesi ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında var olan işbirliği konularının değerlendirilmesi, ihtiyaç duyulan alanlarda işbirliği yapılacak yeni konuların belirlenmesi ve her iki kurumun beklentileri konularında görüş alışverişinde bulunuldu.
İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, öğretmenlere verilen seminer çalışmaları, yüksek lisans-doktora hizmetleri ve daha bir çok konuda bize her zaman destek olan Adnan Menderes Üniversitesi yönetimine ve akademisyenlerine bu güne kadar aldıkları destekten dolayı teşekkür ederek, bundan sonra da işbirliği halinde çalışacaklarından duyduğu memnuniyeti ifade etti.