Adana’dan dünyaya açılmayı hedefleyen ‘Leka’ markası, daha üretilme geçmeden fuarda büyük ilgi gördü.
Bizim Group’un Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde kurduğu fabrikada tasarlanan kuvars ürünler ‘Leka’ markasıyla ilk kez boy gösterdi. Dün resmi açılışı yapılan Adana İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı’nda 192 firmadan biri olarak yer alan firmanın standı, Vali Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü başta olmak üzere Adana Ticaret Odası Başkanı Atilla Menevşe, Adana Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık’ın yanı sıra ticaret ve sanayi sektörünün temsilcilerinin de ilgi odağı oldu.
Bizim Group Yönetim Kurulu Başkanı Levent Yazlamaz, Vali Büyük ve Başkan Sözlü’ye, ayrıca diğer protokol üyelerine bilgi verdi. Yazlamaz, sektörde çeyrek asırdır faaliyet gösteren Bizim Group’un AHSOSB’de kurduğu fabrikada laboratuar çalışmalarının devam ettiğini, Yaz aylarında üretime geçmeyi planladıklarını ve ‘Leka’ markasıyla dünyaya ihracatı hedeflediklerini bildirdi.
Vali Mustafa Büyük ve Başkan Hüseyin Sözlü, üretimin önemi üzerinde dururlarken Adana’ya yeni bir marka kazandırılmasından büyük memnuniyet duyacaklarını ifade ettiler. ATO Başkanı Atilla Menevşe ise, fuarlarda yer alan üye firmaları destekleme kararı aldıklarını açıkladı.