Sarıkamış Zübeyde Hanım Anaokulu tarafından yıl sonu etkinlikleri kapsamında hazırlanan öğrencilerin okuma bayramı renkli görüntülere sahne oldu.
Halk Eğitim Merkezi Salonu’nda düzenlen programda konuşan Okul Müdürü Zühal Büyükkaya Çoban, minik yürekleri mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.
Zühal Büyükkaya Çoban, “Çocuklarımıza duyduğum güçlü sevgiyle okulumda bir sevgi ortamı oluşturmak için gayret sarf ettim. Öğretmenlerime ve çalışan personele burada bir aile gibi olmamız gerektiğini sürekli vurguladım. Çocuklarımızı sevgi şefkat, sabır ve anlayışla eğitirsek geleceğe sevgi dolu mutlu, başarılı bireyler yetiştireceğimize inanıyorum. Programın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından masal sınıfı öğretmeni Leyla Kızılok, minik kalpler sınıfı öğretmeni Nursel Sallabaş, kelebekler sınıfı öğretmeni Aybike Kapar, yıldızlar sınıfı öğretmeni Menşure Öngöz, koordinesinde minik öğrenciler, şiirler okudu, türküler söyledi, halk oyunları gösterisi sundu. Okuma bayramı gösterisi velileri ve izleyicilerden büyük beğeni kazandı.
Program daha sonra öğretmenler tarafından hazırlanan yıl içindeki sınıflarda yaşanan bazı özel anlardan oluşan fotoğraf ve video izletildi. Program, mezuniyet belgelerini alan 30 minik öğrencinin kep atma töreniyle sona erdi.