Çukobirlikspor, Kayseri Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Hentbol Erkekler 1. Lig Play-Off maçında Göztepe’ye mağlup olmasına rağmen önümüzdeki yıl Türkiye Hentbol Süper Ligi’ne yükselme başarısı gösterdi.
Sporcularını gösterdiği performanstan dolayı kutlayan Çukobirlik Antrenörü Gürçin Can, Play-Of’lardan şampiyon olarak Adana’ya gitmek istediklerini ifade ederek, "Ligin başından bu yana bir hedefimiz vardı o da Süper Lige yükselebilmek. Bunu geçekleştirdik. Burada biz de galip gelebilirdik ama yapamadık. Burada yapılan mücadele sonunda iki takımında Süper Lig’i hak etmişti. Bugünkü maçın önemi, Göztepe buraya kadar hiç yenilmeden gelmişti. Onların hedefi yenilmemekti. Bizde onları yenmek istiyorduk, yapamadık, üzgünüz. Süper Lig’de olmaktan dolayı mutluyuz" dedi.
Çukobirlik Başkanı Fikret Doğan ise bir hedefi gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirterek, “Hedefimizi gerçekleştirdiğimizden dolayı mutluyuz. Buradan Başta yönetim kurulumuz olmak üzere Teknik heyete, sporcularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki sezon Adana salon sporlarında Hentbol’da temsil edilecektir. Bize emeği geçenlere sonsuz teşekkürler ediyoruz” şeklinde konuştu.