PTT 1'inci Ligi'nde düşmemek için çırpınan Bucaspor'la sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan teknik direktör Levent Eriş, kümede kalma mücadelesinde terini akıtan her futbolcuyu sırtında taşıyacağını söyledi.
Bucaspor'daki en büyük sorunun duygu eksikliği olduğunu belirten Levent Eriş,bu konuda şunları söyledi:
"Gözlemlerime göre burada, maç kaybettikten sonra üzülmeyen futbolcular var. Öncelikle onlara bu duyguyu aşılayacağım. Birlikte sevinip, birlikte üzülmeyi öğreneceğiz. Ben taşın altına elimi değil, gövdemi koydum. Bucaspor'a değer veren, bu kulüp için mücadele eden herkesi sırtımda taşırım."
Takımının ligdeki durumunu da değerlendiren Levent Eriş, şu anki görüntüye bakıp hayal satmanın anlamı olmadığını vurgularken, "Bir an önce üst sıralara tırmanmak için çabalayacağız. Bu süreçte bize verilecek desteği boşa çıkarmayacağız" dedi. Bucaspor'daki geleceği ile ilgili yorum yapmayan Eriş, "Ben günü kurtarmaya geldim. Önümüzdeki sezonu planlamak yanlış" diye konuştu.
Yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Erkan'ın takımla çalışmalara başladığı bildiren Levent Eriş, bu arada Civar'ın henüz mental olarak hazır olmadığını söyledi. Levent Eriş, "Civar'ın biraz daha U21 takımı ile çalışması gerekiyor" ifadesini kullandı.
KAYIŞLI: "KAZASIZ BİTİRECEĞİZ"
Bucaspor Kulübü Başkanı Çetin Kayışlı, son 7 maçı kazasız atlatarak lige tutunacaklarını söyledi. Teknik direktörleri Levent Eriş'in tecrübesine güvendiklerini belirten Başkan Kayışlı, "Sezon başından bu yana kötü gidişatı değiştiremedik. Ancak Levent hocanın gelmesiyle sıkıntılı günleri atlatacağımıza inanıyorum" diye konuştu. Eski yabancı futbolculara olan toplam 1 milyon 139 bin Euro'nun bir kısmını bu ay içinde ödeyecekleri bilgisini veren Başkan Kayışlı, "Oyunculardan kaynaklanan sorunlar nedeni ile mart ayı sonunda yapmayı planladığımız ödeme, nisana kaldı. Sorun çözülecek" açıklamasını yaptı.